Advanced Team Systems Center

Automotive

MultiTrader is een compleet, praktijkgericht order, voorraad- en factureringpakket inclusief boekhouding voor veel branches toepasbaar. Voor de Automotive heeft het pakket een aantal handige extra functionaliteiten die allemaal volledig geintegreed zijn in het pakket en daarom toegankelijk via de internetbrowser op de laptop, pc of tablet.

Handel en groothandel

MultiTrader bevat uitgebreide prijsbepalingmechanismen. Op artikel, artikelgroep en klant en klantgroep niveau kunnen kortingen worden ingesteld. Dit kan worden uitgedrukt in absolute prijzen maar ook in percentages op de verkoopprijs van het artikel. Per kortingsregeling kan er dan weer een minimale marge worden ingesteld. De prijs kan ook worden berekend op basis van een percentage op de inkoopprijs of een vast bedrag op de inkoopprijs. Alleen gebruikers met voldoende rechten kunnen hier op de afgiftebon van afwijken.

Koppeling met Aldoc/TecDoc/RDW

Door het open karakter van MultiTrader zijn we in staat om te koppelen met externe partijen voor up-to-date onderdelen en voertuiggegevens. Deze gegevens kunnen in MultiTrader zelf gebruikt worden maar ook in uw webshop.

Demontage module

Deze module ondersteunt het demontage proces zoals het inkopen van een voertuig en het eenvoudig kunnen vastleggen van de onderdelen die van de auto af komen. De onderdelen kunnen worden vastgelegd als specifieke voorraad met een bepaalde staat / kleur / afmeting e.d. erbij.

Specifieke voorraden

In MultiTrader is het mogelijk om per individueel artikel gegevens als bijvoorbeeld de status (bijvoorbeeld nieuwstaat / gebruikt ), kleur of afmeting vast te leggen. Hierdoor is het mogelijk om eigenlijk ieder artikel "uniek" vast te leggen in het systeem. Zo kan ook elk onderdeel dat van een auto afkomt vanwege het autodemontage proces uniek worden ingevoerd.

Werkplaatsmodule

Deze module stelt u in staat om werkorders te plannen d.m.v. een gebruiksvriendelijk scherm. Voor de uitvoerende is het mogelijk om op basis van een werkorder de verbruikte uren en materialen te boeken. Bij het boeken is het mogelijk om zowel een interne als een externe omschrijving mee te geven aan een regel. De planning geeft snel inzicht in de beschikbaarheid van de mensen en de beschikbaarheid van een werkruimte.

Webshop

MultiTrader stelt u in staat om een webshop aan te maken die aansluit op MultiTrader zodat orders automatisch worden aangemaakt in uw standaard MultiTrader omgeving. Bovendien kunt u de webshop besturen vanuit deze standaard MultiTrader omgeving. Een webshop kunt u al relatief aanvoudig maken door te kiezen voor de standaard webshop. Daarnaast is het mogelijk om een maatwerk webshop te laten bouwen.